Friday, 16 August 2013

Sayang dah banyak berubah :'(



Sayang dah banyak berubah , sayang dah tak macam dulu :'( . Kalau dulu selalu temankan abang every night even if you're tired , tapi sekarang dah tak :'( . Hmm kalau dulu , abang nak check phone sayang , sayang bagi je ~ skarang dah takdahh :'( . Kalau dulu time kita chatting kat FB , ayang slalu temankan abang ~ tapi skarang bile abang tengh rindu sngt kat ayang , ayang ade sahaje alasan nak bagi for example " Ngantoklah , Penatlah " and macam2 lagi :'( . Yea , abang tahu kaki ayang sakit sebab terseliur time kita jumpe tu ~ tapi takkan takboleh nak jalan untuk jumpe abang buat kali kedua ? Abang bawu nak rase bersemangat nak jumpa ayang buat kali kedua ni , sbb kita dah janjikan nak jumpe buat kali kedua ni , tapi ayang bagi alasan yang takmudah sabah " Malas and Penat " nak jalan :'/ , kecik hati abang aww :'( . Tapi nape semalam ayang pergi Cc , rumah linda balik pun sampai kul 7 pagi and pergi Time Square boleh je jalan :'/ .  Kalau dulu abang nak manja2 dgn ayang , ayang layan je abang dgn manja balik ~ tapi skarang kalau abang nak manja2 dgn ayang pun ayang buat biasa je :'( . Kalau dulu abang nak peluk ayang , ayang diam je ~ Tapi time kita jumpe hari tu abang peluk ayang , ayang cakap " Abang , nanti ade orang nmpklah " , kecik hati abang aww time tu . Sejujurnya abang terlampau jeles bile ayang weChat dgn budak lelaki lain , tapi abang diam je :') ~ Biarlah kalau dorang nak cakap ayang ni sombong ke tak ~ Abang nak tanya ayanglah , ayang lebeh sayangkan abang or orang yang selalu weChat dgn ayang tu ? And satu lagi ! Abang tahulah kawan tu lebeh penting daripada BF/GF , tapi time abang ade dekat sbelah ayang or tngh call/mecej ayang or kita ade temujanji biarlah utamakan abang dulu :'/ . Abang rindu sngt ayang yang dulu , dia kat mane ehh ? Tolong bawakkan abang jumpe ayang yang dulu , boleh :'/ ? Abang terlampau sayangkan ayang :'* . Please ! tolong jangan tinggalkan abang :'( , i still need you dear :'( ! Kalau abang ade masalah , abang dah taktahu nak mengadu kat sape dah :'/ . Abang cuma mengharapkan ayang saje :'( , tapi ayang dah berubah :'( .

No comments:

Post a Comment