Saturday, 23 July 2011

bestnya malam ney .

malam ney bagi aku yg paling best , sbb malam ney aku layan die dengan secukupnye .. ape yg paling bestnye adelah . kiteorang berangan dah kahwin , pastu kiteorang main nyorok-2 HAHA : ) , korang pernah tak buatt mcm tuhh ? aku rase takk pernah kott , aku harap korang jgan lah jelesnye , HAHA : ) . kiteorang berangan dahh ade anak , mmg best gile cakap kau .. tapi aku akan tunaikan janji die yg nakk kahwin and aku bile dahh besar nanti so aku kene belajar bersungguh-2 demi mase depan die and aku . aku akan jage die and baik sekali dan aku akan berikan die hidup yg selise . aku akan sayang die sampailah aku mati ..

okeylah gengs ..
kalaw adee cerite lagi
aku cerite katt korang
nanti ,  see you next time .
bye : )

No comments:

Post a Comment