Saturday, 19 March 2011

Malam Menanti Siang .


malam neyy , aku terasa kebosananya ~ HAHA . entah , katt tv ade cite best2 , but aku macam malas nak tengok . hmm , korang ~ korang buatt ape kalaw malam macam neyy ? . kalaw aku , pergi
ke kedai mamak ~ HAHA . ataupon korang tengok bola sepak katt tv ,  malam neyy adee perlawan  Chelsea vs Liverpool , ataupon korang lepakk and kawan2 . abg aku tengah layan Facebook katt dalam bilik , korang ~ korang biasanye tidur pukol berape ? kalaw aku tidur pukol 4 pagi , HAHA malas nakk tidor cepat2 , mak aku dah tidur , bapak aku tengah tengok tv depan kotak tv . HAHA

korang ! aku nak chaw dulu arhh , nanti ade mase aku story lagi yaw ! .
byebye you all , HAHA :P

No comments:

Post a Comment